Impressum:
ZAWM
Gino Decoster
Limburger Weg 2
B-4700 Eupen
Decoster@zawm.be
 

Innotech

Centrum voor technische kennis voor de mobiliteitsbranche.

Innotech is als werkmaatschappij binnen de Innovam Groep verantwoordelijk voor alle technische trainingen en opleidingen binnen de mobiliteitsbranche.

 Innotech zorgt voor hoogwaardige en innovatieve producten en diensten ten behoeve van deze branche. Om dit te realiseren zijn binnen Innotech drie bedrijfsonderdelen actief, te weten

  • Technocentrum
  • Expertisecentrum
  • UItgeverij
  • Het Technocentrum is verantwoordelijk voor de verkoop, uitvoering en organisatie van trainingen en opleidingen voor onder meer deelbranches als Personenauto, Bedrijfsauto en Tweewieler. Ook de technische trainingen op het gebied van motoren en elektronica voor HISWA-leden vallen onder het beheer van dit bedrijfsonderdeel.

    Het Expertisecentrum houdt zich bezig met de ontwikkeling van trainingen, opleidingen en andere producten die zorgen voor een zo optimaal mogelijke methode van kennisoverdracht.

    De Uitgeverij is verantwoordelijk voor het vermarkten van alle Innotech-producten voor het onderwijs (VMBO, BVE, HBO).

    Door een zo optimaal mogelijke synergie binnen deze activiteiten te organiseren kan Innotech garant staan voor hoogwaardige- en innovatieve producten en diensten ten behoeve van de mobiliteitsbranche en het mobiliteitsonderwijs.